2015 Cell-Cup összefoglaló

2015.08.06-22-ig került megrendezésre a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda fesztivál, ami Európa egyik legnagyobb tornája. A 18.alkalommal megrendezett rangos eseménynek a magyarországikézilabda fellegvára Veszprém méltán nyújtott helyet. Közel negyven országból érkeztek a csapatok hogy tudásukat megversenyeztessék.

Természetesen az idén sem maradhatott el az ÉKI csapatainak részvétele a tornáról. Az esemény mindig nagy jelentőséggel bír az egyesület életében, hiszen amellett hogy remek kézilabda meccseket játszanak a gyerekek, részesei lehetnek egy különleges hangulatnak, amit az impozáns Veszprém Aréna, a népes lelátók, a rendezvény színvonalas kísérőprogramjai adnak.

Az Éles Kézisuli 2 korosztályban ( 2001, 2003) 4 fiú,és 2 lány csapattal vett részt a küzdelmekben.

Egyesületünk a 2003-as kategóriában 2 csapattal indult. Az „A” csapat tagjai erős gárdát alkottak,így titkon reménykedtünk az aranyérem megszerzésében. A fiúk a csoportmeccseken jól teljesítettek, az Alsóörs csapata ellen kellett csak izgulni az eredmény miatt. Kovács György tanítványai az aranyéremért szállhattak ringbe a rendezvény utolsó napján. A döntő itt is Szeged-Veszprém összecsapást hozott. Fiaink a mérkőzést végig uralva, nagyon fegyelmezett játékkal megszerezték a Cell-Cupa bajnoki címét. Gratulálunk a csapatnak és edzőjüknek,valamint Fazekas Gergőnek akit a korosztály legjobb játékosának választottak.

Így tovább fiúk!

Hajrá ÉKI!!!!!!!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon