Újabb siker a Kanyó Antal Emléktornán

Idén hatodik alkalommal rendezték meg Tatabányán a Kanyó Antal Nemzetközi Kézilabda Tornát. A szervezők ezzel az eseménnyel állítottak emléket a Tatabánya egykori játékosának és sikeres edzőjének, Kanyó Antalnak.
Egyesületünk legidősebb U14-es csapata mindössze 11 fővel vett részt az eseményen, akik közül néhányan a fiatalabb korosztály tagjai. Ebbe a korcsoportban 8 csapat nevezett, közöttük cseh és svéd nemzetiségűek egyaránt. A csoportból veretlenül jutottak tovább a fiúk, a keresztjátékban az Ystadt együttese elleni döntetlen 7-es párbajhoz vezetett, melyből fiaink kerültek ki győztesen. A döntőben magabiztos játékkal sikerült megszerezni fiainknak az aranyérmet érő győzelmet.

Külön öröm számunkra hogy a torna gólkirálya a mi csapatunkból került ki. Gratulálunk Csizmadia Leventének a gólkirályi címhez!
Továbbá nagyon nagy gratuláció a csapatnak és edzőinek!

játékosok:
Kósa Barna (kapus), Kaiser Bálint (kapus), Csizmadia Levente, Kurucz Bence, Perlaki Bence, Tóbiás Bálint, Radvánszki Zsolt, Rákos Tamás, Szoboszlai Dániel, Szatmári Bence, Szatmári Sándor,

Edzők: Török Lajos, Szobol Zsolt

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon