Szívvel lélekkel szerzett ezüstérmet a Ferenczy Kupán az Éles KISE U15 csapata

A XXVIII. Ferenczy Kupa második napján, december 17-én Gyévai Ivánék FU15-ös tanítványai voltak érdekeltek, ahol a dobogós helyezésekről csupán a gólkülönbségek döntöttek. Az Angyalföldi Sportközpontban a gyerekek négy (2*20 perces) mérkőzést játszottak.

A résztvevő csapatok

  • Angyalföldi Sportiskola
  • DSI Debrecen
  • UNI Győr SZESE
  • Telekom Veszprém U15
  • Éles KISE U15

Eredmények

Éles KISE U15 – UNI Győr SZESE (29-21)

DSI Debrecen – Éles KISE U15 (18-34)

Angyalföldi Sportiskola – Éles KISE U15 (24-13)

Telekom Veszprém U15 – Éles KISE U15 (20-21)

Szoros küzdelem a dobogón

Kép: mksz.hu

Szedlák Nikolett értékelte a nap eseményeit

Már az első mérkőzésen nagyon motiváltan, fegyelmezett játékot mutatva, magabiztos győzelmet a csapat a Győr ellen. Ez a találkozó 29:21-es eredménnyel zárult. Majd egy mérkőzésnyi pihenő után a Debrecen elleni összecsapás következett. A fiúk az öltözőben megbeszéltek szerint, minden utasítást betartva, végig uralva a meccset 34:18-as arányban nyerték. A harmadik mérkőzésen már érezhetőek voltak a fáradtság jelei, így a házigazda ASI csapata ellen 24:13 as vereséget szenvedtünk. Sajnos sok ziccer maradt ki és a védekezésünk is lazább volt a kelleténél. A nap záró mérkőzésére a Telekom Veszprém ellen mindenki szívét lelkét, utolsó aranytartalékait is mozgósítva lépett pályára. A meccset az ellenfél Telekom kezdte jobban 9:5-re is vezettek már, majd a félidőben három gól mínusszal fordultunk. A második félidő 6. percétől fej-fej mellett ment a küzdelem. A végére a higgadtság, a fegyelem és szív döntött, ami egy gólos győzelmet jelentett számunkra. A végeredmény 21:20 lett a javunkra, ami óriási eredmény csapatunknak, mert csupán egy hónapja dolgozik és edz együtt a kupán részt vevő U15-ös gárdánk. Ezzel az utolsó győzelemmel kiharcolták a gyerekek az ezüstérmet. Büszkék vagyunk nagyon a fiúkra!

Az ezüstérmes csapat tagjai

Bocskai László Barnabás, Dienes Károly, Hainsworth Kornél, Herczeg Ádám Viktor, Horváth Máté, Kovács Olivér Máté, Lábas Áron, Majlik Bálint, Nánai Levente Krisztián, Solymosi Benedek, Terebesi Patrik, Wiedner Máté

Edzői Stáb: Gyévai Iván, Kovács Ákos, Szedlák Nikolett

Gratulálunk U15-ös csapatunknak a csillógó ezüséremhez!

Hajrá, Veszprém! Hajrá, ÉKI!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon