STUDENT KUPA-ÉRTÉKELÉS

2012. november 24-25-én került megrendezésre Szombathelyen az V. Student Comfort Kézilabda Torna ahol az Éles Kézisuli 4 csapattal képviselte magát.

Az értékelést kezdjük a legkisebbekkel, akik a 2003-as korosztályban elindított kislányaink.A csapat túlnyomó része 2004-es születésű és szeptemberben kezdte a kézilabdát.Mindezek tükrében nagyon nagy teljesítmény , hogy életük első tornájám ilyen szépen helytálltak, meccseket nyertek, küzdöttek.Nagy dícséret illeti őket, a megszerzett VII. helyezésülhöz szívből gratulálunk.

A lányoknál maradva, a 2002-es korosztályban a nemrégiben hozzánk csatlakozó szegedi lányok versenyeztek ÉKI színekben.Nagyon jól játszottak, nagy ellenfelek (Mohács, Padányi) ellen is voltak  bíztató jelek arra, hogy jó uton járunk.A lányok a végén a dobogós III. helyen végeztek.A mezőny legjobb játékosának NÉMETH IMOLÁT választották.Szívből gratulálunk neki. Gratulálunk!

A fiúk mezőnye sajnos a kevés jelentkező miatt nem alakult a várakozásainknak megfelelően.A 2002-es alakulatot a 2001-esek között versenyeztettük, ami jó erőfelmérő volt.A fiúk nagyon nagyot küzdöttek, megmutatták, hogy igazi csapatként tudnak harcolni.Ami külön öröm volt, hogy sok eddig kevesebb szerephez jutó játékosunk is kiválóan szerepelt a tornán ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a III. helyet megszerezzük.

Aranyéremmel is gazdagodott Szombathelyen az ÉKI éremgyűjteménye, a 2001-es gárda végig kézben tartotta a sorsát így meg sem állt egészen a döntőig.A PLER együttesével vívott ütközet is a mi javunkra dőlt el, így megérdemeleten állhattak Andrisék a dobogó legfelső fokára.Különdíjasunk is lett a tornán SZMETÁN MÁTÉ a Legjobb Játékos címet kapta meg.Gratulálunk!

HAJRÁ ÉKI

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon