Liga Kupán is bizonyítottak fiataljaink

Kivették a részüket a győzelemből

Az év első mérkőzésén, melyet a Liga Kupa sorozatban felnőtt csapatunk játszott, jó pár fiatal játékosunk is szerepet kapott. A klub egyik célja ezen tehetségek rendszeres szerepeltetése, legyen szó akár Liga Kupa, NB1, de akár Európa-liga mérkőzésről is. Szerdán a Szigetszentmiklós ellen hat fiatalunk is pályára lépett és remek teljesítményt nyújtottak, több találattal is hozzájárulva a hét gólos győzelemhez. Csizmadia Levente egy szép üres kapus gólt lőtt, Szatmári Sándor pedig a mérkőzés utolsó találatát szerezte többek közt.

Szigetszentmiklósi KSK – Fejér-BÁ.L. Veszprém: 33-40 (17-17)

Kaiser Bálint (K) 6/20, Csizmadia Levente 1, Preszter Ákos 3, Szatmári Bence 2, Szatmári Sándor 1. Szucsik Benedek.

Fotó: Cseh Péter

A kapuban álló Kaiser Bálint nem először mutatta meg kimagasló tehetségét, már a múlt szezonban is többször lehetőséget kapott a bizonyításra. A találkozó során hat védést bemutató fiatalt kérdeztük a tegnapi mérkőzésről.

„A csapat erősségét mutatja, hogy a döcögősebb kezdés ellenére sikerült kontroll alatt tartani a mérkőzést. Örülök, hogy sikerült nyerni, de folytatjuk a munkát, hiszen a téli felkészülési időszak nagyon fontos, hogy tavasszal elérjük a kitűzött céljainkat valamennyi bajnokságban.”

U23-as csapatunk hétfőn elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. A konditermi és labdás edzések mellett edzőmérkőzések is szerepelnek a programban.

Csapatunk az első edzőmérkőzését is lejátszotta a szintén NB2-es sorozatban szereplő Csepel ellen idegenben. A háromszor 25 percből álló meccsen elsősorban a gyakorlás volt a fő szempont, valamint, hogy az összes játékosunk újra meccs körülmények közt játszhasson a téli szünet után. Folyamatosan lendültek bele a srácok, többször voltak hat gólos hátrányban is. A harmadik harmadban sikerült átvenni a vezetést és végül a győzelem sem maradt el.

Csepel DSE -Veszprémi KKFT U23: 41-47

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon