Férfi I. osztályú ifjúsági bajnokság -évközi értékelés-


A Veszprémi Kézilabda Kft legidősebb utánpótlás csapata január végén folytatta a korosztályos bajnokságát. A téli felkészülésben hazai és nemzetközi tornával és edzőmérkőzéssel készültek a folytatásra.

14. forduló

Könnyed győzelemmel folytatta ifjúsági csapatunk a korosztályos bajnokságot.

Veszprémi KKFT – Várpalotai Bányász Sportkör (17:11) 37:24

Veszprémi KKFT gólszerzői: Szép M. 14 (3), Dainese N. 6, Sisa E. – Győrvári T. 4-4, Tóth D. – Bóka D. 3-3, Szabó B. 2, Perczel K. 1

Kovács István edző: Helyenként voltak jó megmozdulásaink, de ez még nem az a teljesítmény, amire képes a csapatom. Stabilizálnunk kell a mérkőzésre való koncentrációt és fegyelmet.

15. forduló

A végeredmény nem tükrözi a látottakat.

Nemzeti Kézilabda Akadémia – Veszprémi KKFT (15:12) 31:25

Veszprémi KKFT gólszerzői: Szmetán M. 6, Szép M. 5 (1), Szabó B. 4, Szabó N. 3, Dainese N. – Győrvári T. – Bóka D. 2-2, Sisa E. 1

Kovács István edző: Rangadónak számító mérkőzésre készültünk. Az őszi találkozó hagyott bennünk hiányérzetett a teljesítményünk kapcsán. A végeredmény nem tükrözi a látottakat. Az utolsó 3 percben, ha fegyelmezettebbek és rutinosabbak vagyunk okozhattunk volna meglepetést. Gratulálok a játékosaimnak a pályán mutatottakhoz.

16. forduló

Meggyőző játékkal tartottuk itthon a 2 pontot.

Veszprémi KKFT – Sport36-Komló (16:13) 36:29

Veszprémi KKFT gólszerzői: Győrvári T. 8, Szmetán M. 6 (1), Fazekas G. 6 (2), Szép M. 5, Bóka D. – Dainese N. 3-3, Sisa E. – Szabó B. 2-2, Nagy M. 1

Kovács István edző: A bajnokság első találkozóján a Komló hazai pályán végig vezetett. Az utolsó 4 percben vettük át a vezetést és hoztuk el a 2 pontot. Most betegségek miatt kevesen is voltunk, viszont mindenki hozzá tudott tenni a csapat sikeréhez, így magabiztosan tartottuk itthon a 2 pontot. Végig jó iramot diktálva magabiztosan nyertünk.

17. forduló

„Izomszagú” győzelem, de ezért is 2 pont jár a győztesnek.

Veszprémi KKFT – Rév TSC (13:17) 34:32

Veszprémi KKFT gólszerzői: Szép M. 11 (1), Győrvári T. 9, Dainese N. 5, Nagy M. – Szabó B. – Tóth D. 3-3

Kovács István edző: Valójában, ha nem látom, nem hiszem el, milyen rossz mentalitásunk volt a szerény képességű ellenfelünkkel szemben. Lenézve az ellenfelet, nem pedig tisztelve nyertünk mondhatnám „izomszagúan”. A 2. félidőnk jobbra sikeredet. Csalódottnak éreztem magam a mérkőzés után. Van mit megbeszélni játékosaimmal.

18. forduló

Sokgólos mérkőzés idegenben.

Csurgói KK – Veszprémi KKFT (19:20) 35:38

Veszprémi KKFT gólszerzői: Fazekas G. 8 (5), Szmetán M. 6 (1), Győrvári T. 6, Nagy M.- Szabó B. 3-3, Szép M. – Tóth D. – Dainese N. – Sisa E.Szabó N. – Bóka D. 2-2

Kovács István edző: A hét elején megnöveltük a futó munkát. Ez meg is látszott a támadásszámon és a lőtt góljainkon. Nagyszerűen játszottak mind a kétoldali szélsőink, Győrvári, Sisa, Tóth, Szabó N. Örültem az eredményesen szervező Fazekas Gergő játékának, valamint Szmetán Máté teljesítményének.

19. forduló

Tiszteltük a fiatalabb ellenfelünket.

Veszprémi KKFT – CYEB Budakalász (21:16) 39:21Veszprémi KKFT

Kovács István edző: Az ellenfél gyenge játékerőt képviselt ezen a találkozón. Félidőben a kérésem az volt, hogy tiszteljük az ellenfelet a játékunkkal és lehetőleg győzzünk minél több góllal. Ez megvalósult. A kapott és lőtt gólokkal elégedett vagyok. A kapus teljesítményben most gyengébbek voltunk. Jól koncentráltunk a mérkőzés túlnyomó részében. Dolgozunk tovább. Jövő héten nagyobb feladat vár ránk.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon