ÉKI és VKKFT növendékek az utánpótlás válogatottakban

Miközben a VKKFT felnőtt csapatának kapusa, Borbély Ádám az egyiptomi Világbajnokság negyeddöntőjére készülhet a magyar kerettel, több utánpótlás korú játékosunk is a korosztályos válogatottal edzőtáborozott.

Serdülő korosztályban rendszeresen a meghívottak között szerepelnek játékosaink. Az Éles Kézisuli serdülő 1. osztályú csapatából Farkas Máté, Majczán Dávid és Czabula Huba is már többször készlhetett a csapattal. Ezúttal Huba kapott meghívót és vett részt a csapattal a felkészülésben.

A junior válgotatottban majdnem fél csapatnyi játékosunk készült együtt a nemzeti csapattal Győrben. Közülük Fazekas Gergő az, aki egyészen szivacskézilabdázó korátó egyesületünk kötelékébe tartozik, most pedig az NB1-es felnőtt csapatunk egyik vezére.

Mellette Vajda Huba is ott volt Sótonyi László válogatottjában, aki idén csatlakozott felnőtt csapatunkhoz, de azóta oroszlánrészt vállal a csapat jó szereplésében, és már a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

fotó: Cseh Péter

A harmadik VKKFT játékos Széles Ákos volt az összetartáson, aki pár hete csatlakozott hozzánk, a Bundesligából hazatérve és reményeink szerint bődületes balkezes bombákkal veszi majd ki a részét a tavaszi sikerekből.

Azon dolgozunk, hogy még sok játékosunkat láthassuk címeres mezben.

Szép volt Fiúk! Hajrá ÉKI! Hajrá VKKFT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon