Balátlövőink bemutatkozása

Ezen a poszton négy srác osztozik meccsről-meccsre. A góltermelés mellett a védekezéssel is hozzájárulnak a csapat sikereihez. Mind a négyen teljesen különböző egyéniségek, de a céljuk egy. Ismerkedjünk meg velük kicsit közelebbről.

Boda Bence

2004. december 14-én születtem Budapesten. Érden kezdtem el kézilabdázni általános iskolás évim alatt és 2021-be kerültem az Éles Kézisulihoz.

Szabadidőmet legszívesebben azokkal a barátaimmal töltöm akiket hétköznap nincsen lehetőségem látni, illetve nagyon szeretek kosarazni és röpládazni is.

A képhez tartozó alt jellemző üres; facebook-7-1024x1024.png a fájlnév

Éles Zsombor

2002 július 14.-én születtem, Veszprémben. Körülbelül 9 évesen kezdtem el kézilabdázni, még az akkor úgy ismert ÉKI-ben, nehezen szerettem meg a kézilabdát ugyanis nem találtam a helyem egyik poszton sem mint játékos, de ahogy telt az idő egyre jobban megszerettem a sportot és a csapattársaimat, amivel sokkal könnyebb volt sikereket elérnem. Remélem ez így is fog maradni az elkövetkezendő évben/éveimben.

Szabadidőmet szeretem a barátaimmal tölteni, zenét hallgatni és játszani többek közt videojátékokkal.

A képhez tartozó alt jellemző üres; facebook-9-1024x1024.png a fájlnév

Matisz László

2004-ben születtem Budapesten.

Több mint 10 éve kézilabdázom, ami Budakalászon kezdődött, de sok csapatban megfordultam már, mivel a fejlődés volt számomra a legfontosabb.

Szabadidőmben szeretek pihenni, sportolni, filmeket illetve sorozatokat nézni. 

Egy példaképem van, aki az édesapám.

A képhez tartozó alt jellemző üres; facebook-8-1-1024x1024.png a fájlnév

Uhrin Roland

2002-ben Mezőtúron születtem. Birkózni kezdtem el kicsiként, ezt 5 évig csináltam, majd 10 éves koromban azt mondták, hogy nincs birkózó alkatom, ezért kerestem egy sportot, ami jobban illik hozzám. Így kezdtem el kézilabdázni Törökszentmiklóson.

Hat évvel később jött a lehetőség hogy nagyobb csapatban játszhassak, így kerültem a veszprémi utánpótlásba. Jelenleg a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán tanulok és azt a kis időt, ami marad a sport és tanulás mellett játékvezetősködéssel töltöm.

Nincs kimondott példaképem, szeretném a saját utamat járni.


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon