Az idősebbek között is jól helytállnak 2003-asaink.

Az idei évre ennél a csapatunknál a tavalyi év hibáiból, eredményeiből tanulva az egyéni képességek fejlesztése, az erőnlét javítása és a páros kapcsolatok kialakítása.

Több új játékos érkezésével még stabilabbá vált a keret szerkezete és minden poszton kettő/három játékos is bevethető.

Az alapozást augusztus elején kezdtük el. Pár nap elteltével részt vettünk a veszprémi rendezésű Cell-kupán,ahol két képességben azonos csapattal indultunk el a 2002-es korosztályban.

Célom ezzel az volt hogy mindenki megfelelő számú mérkőzést és terhelést kapjon.

Várakozásaimnak megfelelően mind a két csapat helyt állt a tornán és egymás ellen játszhattak a hetedik,nyolcadik helyért.

Folytatjuk az eddig elkezdett munkát, hogy jövőre egy ütőképes társaság induljon el a hazai bajnokságokban, ahol mind egyénileg mind fizikálisan és csapat szinten is a legjobbak közé tartozzunk.

A bajnokságban a csapat két korcsoportban is versenyezhet, OSB 1- ben és IFI 2-ben. Nagyon jó tanulási lehetőség nekik idősebb játékosok ellen játszani és látni hová kell fejlődnünk, hogy sikeresek legyenek egyénileg és csapat szinten is. Mind a két pontvadászatban a középmezőnyhöz tartozunk és próbáljuk a maximumot kihozni minden találkozóból.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon