Éles Kézisuli

Zsák zsák teli zsák

Az Éles Kézisuli dec. 3-4-én a  Student Comfort Kupán vett részt  Szombathelyen a 2006 és 2007-es korosztállyal.

A 2007-es fiú-lány csapat a Kőkuti Tata és a Szombathely együttesével mérkőzött. Mindkét csapatot sikerült legyőznie az Ékis alakulatnak , így kupagyőztesként térhettek haza Szombathelyről. A torna gólkirálya Puskás Bálint lett. A fiúkkal  játszó két kislány teljesítménye is kimagasló volt , akik rendkívül ügyesen helytálltak a csapatban.

Játékosok: Szalai Regő, Steierlein Vilmos, Szoboszlai Csaba, Pásztor Emília, Fazekas Virág, Puskás Bálint.

Edző: Szedlák Nikolett

2006-os korosztályban  szintén  eredményesen szerepeltek fiaink a kupán.  Az első meccsen 18-18 -as döntetlennel kezdtek a Szombathely ellen, majd 22-17-re győztek a Simontornya csapatával szemben. Mivel az egymás elleni gólkülönbség számított, így a győztesnek járó aranyérmet a mi gyermekeink hozták haza. A torna gólkirálya Farkas Gergő lett. Gratulálunk neki és  az egész csapatnak.

Játékosok: Horváth Dániel, Bóta Barnabás, Vadász Bulcsú, Fazekas Máté, Farkas Gergő, Kuglits Milán, Hóbor Bálint, Szücs Domonkos, Kobán Barna, Molnár Kevin, Horváth Balázs, Murvai József , Soós Tamás.

Edző: Gyévai Iván

Megoszt

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..