U12 összefoglaló

Az U12-es korcsoportban 3 csapatot indított egyesületünk, Éles I. , Éles II., és VKSE néven.

Éles I. csapatunk a csoportmérkőzések és a felső ági rájátszás után első helyen jutott tovább az országos elődöntőbe, amelynek első fordulójában  a Csurgó, és a Komló csapata ellen mérték össze tudásukat a fiúk.

Eredmények:   Éles I. – Komló Sport KC    29-11

Éles I – Csurgói KK       24-17

A következő forduló máj.14-én, és máj.27-én lesz. A cél az országos döntőbe jutás.

Csapattagok : Farkas Dávid, Hajdú Zoltán, Kovács Boldizsár, Fercsik Dániel, Goda Koppány, Czabula Huba, Szabó Ákos, Déber Balázs, Bodnár Bence, Izsák Gyula, Priskin András, Schmidt Zsombor, Bodnár Bálint, Bali Bence, Vida Zsombor, Kranyjec Barnabás.

Edző: Gyévai Iván, Szedlák Nikolett

Éles II . csapatunk a csoportmeccsek és az alsó ági rájátszás után az alsó házban folytatja a versenyzést. A csapat összetételét tekintve korosztályánál egy- két évvel fiatalabb játékosok is szerepet kaptak. Számukra ebben az idősebb korosztályban a sok játéklehetőség és a tapasztalatszerzés a cél. Jelenleg az alsó házban nagyon szép eredményeket érnek el, második helyen állnak pontazonossággal az Ajka I. Csapata mögött.
Mérkőzéseik:
Éles II.- Győr III.   13:12
Éles II.-VESZPRÉMI KKFT II.   22:15
Ajka II.-Éles II.    18:26
Éles II.- Kőszeg    24:11
Csapattagok: Farkas Gergő, Gombár Levente, Hamburger Zsombor, Kuglits Milán, Lázár Milán, Molnár András, Szabó Ádám, Szita Gábor, Toskosz Hrisztosz, Tóth András, Törő Barnabás, Turcsányi Dominik, Vadász Bulcsú, Végh Dávid, Vincze Barnabás.

Edző: Gyévai Iván, Csiki Bence

Veszprémi KSE csapatunk a csoportmeccsek és a felső ági rájátszás után, a régió bajnoka címért versenyzik tovább. A részben egy-két évvel fiatalabb játékosokból álló csapatunk nagyon szépen teljesített a felső ágban. A fizikális különbség, a nem túl szerencsés fordulónkénti összesorsolások és a Győr I. Csapatának a Telekomtól való váratlan veresége miatt a 4. helyen végzett. Sajnos az országos elődöntőbe így nem sikerült bejutni, de a régióbajnokságban tovább versenyezhetnek a fiúk.
Csapattagok: Makrai Bálint, László Armand, Szedmák Áron, Nagy Lázár, Nemes Kristóf, Sulyok Benedek, Solcz Balázs, Takács Kornél, Hajdú Donát, Farkas Máté, Gulyás Gergő, Fazekas Máté, Fazekas Áron, Saracevic Noel .

Edző: Gyévai Iván

Gratulálunk az eddigi gyönyörű eredményekhez csapatainknak, további sok sikert a kitűzött célokhoz!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon