Éles József

Nyári tábor 2017

 

Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre az Éles Kézilabda Iskola nyári tábora Balatonalmádiban.

A táborba 2001 és 2010 között született gyermekek jelentkezését várjuk.

Turnusok:                                         Szállás

 1. hét     Jún. 19-23                    A helyek sajnos megteltek  🙁 

 2. hét     Jún. 26-30                  A helyek sajnos megteltek  🙁 

 3. hé    Júl. 03-07                    A helyek sajnos megteltek  🙁 

 4. hét    Júl. 10-14                        A helyek sajnos megteltek  🙁

 

Az edzéseket balatonalmádi és veszprémi  csarnokokban tartjuk. A bentlakásos gyermekek számára  kizárólag a Ramada Hotelben /Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi/ biztosítunk szállást. Az ebédet és a vacsorát a balatonalmádi Corner étterem biztosítja. Az edzések közötti a pihenőidőt a strandon töltjük. Rossz idő esetén a hotel wellness részlegén szervezünk programokat. Heti egy alkalommal elvisszük a gyerekeket a balatonfüredi Aqua Parkba (http://annagora.com/hu). Minden táborrésztvevő az első nap 2 db egyen pólót, valamint egy hátizsákot kap ajándékba. Szakképzett edzőink gondoskodnak a gyerekek fejlődéséről, valamint a biztonságról, felügyeletről. A 2001, 2002 és 2003-as születésű gyerekek egyéni képzést kapnak. 

 

Jelentkezés: A lenti űrlap kitöltésével automatikusan megtörténik a jelentkezés. Kérünk mindenkit, hogy  amennyiben több fő jelentkezik egy egyesülettől, iskolától, abban az esetben is minden jelentkezőnek, külön névre szólóan ki kell tölteni az űrlapot.  A kitöltött jelentkezési lap elküldése után automatikus válasz emailt küldünk, amiben a táborral kapcsolatos fontos információk szerepelnek. A visszaigazolás (válasz email) az érvényes jelentkezés dokumentuma is egyben! Ha valaki az űrlap kitöltése után nem kap válasz emailt, akkor vagy rossz email címet adott meg, vagy betelt a hely.

Edzői stáb: Éles József, Fazekas Nándor, Pásztor István, Gyévai Iván, Kovács György, Szedlák Nikolett, Török Lajos, Szobol Zsolt .

További információ a honlapunkon, valamint az ÉKI Nyári Tábor Facebook oldalon lesz megalálható.

Fizetés: A táborba jelentkezőktől előleget nem kérünk. A fizetés történhet a helyszínen, illetve utalással.

Kereskedelmi és Hitelbank 10402290-50526565-65771000

Árak:

Bejárással: 25.000  Ft/turnus/fő     (az ár tartalmazza a napi két edzést, tízórait, ebédet, uzsonnát, 2 db pólót, 1 db hátizsákot, strand és Aquapark belépőt)

Bentlakással:  55.000Ft/turnus/fő   (az ár tartalmazza a reggelit a Hotelben, napi két edzést, tízórait, ebédet, uzsonnát, vacsorát, strand és Aquapark belépőt, 2 db pólót, 1 db hátizsákot és 0-24 -ig tartó felügyeletet)

A bentlakással érkezőknek lehetőségük van arra, hogy a tábor megkezdése előtti estén (vasárnap) érkezzenek a hotelbe, ahol 6000 Ft/ fő ellenében edzői felügyelettel szállást biztosítunk. 

További inormáció: Élesné Kizmus Barbara 30/331-7133