Öt csapattal az I. Gyáli Kupán

Hosszú kihagyás után, végre utánpóltás csapataink is megkezdhették a mérkőzések sorát. A bajnokságok indulása előtt Gyálon rendezett tornát több korosztálynak is a Kézilabda Utánpótlás KFT.

Az Éles Kézisuli minden korosztályba meghívást kapott így a fiúknál a 2009, 2008, 2007, és 2006-os korosztályban is pályára léphettek járékosaink, míg a női vonalon, az egyedül megrendezésre kerülő 2007-es korosztályban mérethették meg magukat az ÉKI-s lányok.

A torna után minden csapatunk edzője röviden értékelte a látottakat.

2007 Lány csapat

Szedlák Nikolett: Augusztus 29-30-án kétnapos kézilabda kupán vett részt lány csapatunk, ahol a két nap alatt, 3 nagyon jó mérkőzést játszottunk.

Az első napon az FTC 1. csapatával mérhettük össze magunkat. Fej fej mellett folyt végig a mérkőzés, kitűnően védekeztek a lányok, támadásban is voltak nagyon biztató dolgok. Az óriási küzdelemnek 22:23 -as egy gólos vereség lett a vége.

Aznap délután a Kézilabda UP Pler csapatával csapatunk össze. Továbbra is fennmaradt a lányok jó formáját, ennek köszönhetően 29:20 -ra nyertünk. 

Vasárnap délelőtt a FTC 2. csapata ellen léptünk pályára, itt már sajnos nagyon látszott a lányokon a fáradtság , kisebb-nagyobb sérülésekkel is küzdöttünk. A meccs végén 21: 16- ra a Fradi örülhetett a győzelemnek. 

Összességében elmondhatom, hogy nagyon jól teljesített mindenki, látszik az eddig elvégzett munka, büszke vagyok minden játékosomra. Gratulálok a bronzéremhez. 

Csapat tagjai : Hutvágner Lili, Szabó Izabella, Pásztor Emília, Kovács Lotti, Horváth Zsanna, Szabó, Gréta, Szabó Dóra, Fazekas Virág, Perényi Dorka, Somogyi Szofi 

2009 Fiú csapat

Szedlák Nikolett: 2020.08. 28-29-én kétnapos tornán vettünk részt a 2009- es korosztállyal.

Az első nap két mérkőzést játszottunk. Elsőként a Pick Szegeddel, ahol 21:28-ra a Szeged örülhetett a győzelemnek. Második meccsen a Pler Kézilabda Up csapatával mértünk össze magunkat, ahol sajnos szintén 28:13-ra az ellenfél tűnt jelenleg erősebbnek.

A második napon az FTC-vel mérhettük össze jelenlegi tudásunkat. Itt 27:14- re sikerült ellenfelünket felül múlni.

Két vereséggel és egy győzelemmel a 3. helyen végeztünk, így egy bronzéremmel térhettűnk haza. Szakmailag elmondhatom, hogy a szinte 6 hónapos kihagyás után jelenleg nem várhattam el többet a csapatomtól. A kupa előtt másfél hetet edzettünk ezért a játéklehetőség megadása volt jelenleg az elsődleges célkitűzés. 

Csapat tagjai : Fazekas Áron , Görög Zétény, Polp Ákos , Polp Lőrinc, Táll Zétény, Kaiser Márk, Terebesi Patrik , Steierlein Marcell, Hainsworth Kornél, Farkas Péter , Horváth Ákos , Majlik Bálint , Dienes Károly, Lábas Áron , Szabó Nándor , Répási Olivér , Herczeg Ádám.

2008 Fiú csapat

Bonyhádi Tibor: 2020. augusztus 30-31. között az alábbi csapatok ellen mérkőztünk meg: Békési FK KFT U13, Kézilabda Utánpótlás KFT, FTC KN KFT.

A fiúkon érződött a hosszú kihagyás, de igyekeztünk a helyzethez képest a legjobbat kihozni magunkból. Sajnos nem úgy alakultak a mérkőzések, ahogy én szerettem volna (eredménytől függetlenül), de a következő időszakban azon leszünk, hogy a felmerülő hibákat kijavítsuk, csökkentsük, hogy a jövőben ezek ne fordulhassanak elő.

Sajnos a pályán megfigyelhető volt a rossz döntések sorozata, a dekoncentráltság, ami a végső eredményt is tükrözte.
Ezt a rendkívül hosszú, kihagyott időszakot lépésről lépésre újra fel kell építenünk.

Az idei évben a kitűzött cél, hogy mindenki egyénileg fejlődjön és így a sok munka révén, jövőben egy egységes jó csapattá válhassunk.

Csapat tagjai: Herczeg Tamás, Juhász Milán, Bodor Bulcsú, Herczeg Dominik, Hird Zsombor, Trón László, Horesta Dániel, Kovács Máté, Kuti Zoltán, Nagy Dániel, Patonai Ákos, Puskás Gergő, Somlóvári Kornél, Sulyok Máté, Karáth Dominik, Holló Dávid

Békési FK KFT FU13 10 – 9 Éles KISE
Kézilabda Utánpótlás KFT 25 – 14 Éles KISE
Éles KISE 18 – 22 FTC KN KFT

2007 Fiú csapat

Fehér Gergő: 2007-es csapatunk 2020. 08. 26-27 között vett részt a Gyáli Utánpótlás Tornán. Nagy várakozással utaztunk a tornára, hiszen három, a közvetlen élmezőnyhöz tartozó csapattal mérhettük össze magunkat.

Az első mérkzőzést a Pick Szeged csapatával játszottuk, ahol nagyszerű lendülettel kézilabdáztunk és sorra lőttük a gyors gólokat. A szegedi csapat azonban nem adta fel és végig fej-fej mellett haladt a két csapat, melyből nekünk sikerült győztesként kikerülni.

Még aznap sor került a második mérkőzésünkre is, a Kézilabda UP (PLER) csapata ellen. Bár a sebességgel itt sem volt gond, a befejezésekben sorra hiba csúszott, ezzel pedig a mérkőzés végén a vendéglátóink örülhettek.

Másnap, egy szuper csapatépítő este után, újult erővel léptünk pályára az addig veretlen FTC ellen. A fiúknak sikerült minden előzetes latolgatást, és eredményt kizárni, és egy nagyon komoly játékkal sikerült meglepni a Ferencvárost, akik ugyan a izgalmassá tették a végjátékot, azonban a lefújáskor mi örülhettünk.

Egy hármas körbeverésből ugyan mi kerültünk ki a legrosszabbul, amivel a bronzérem került a mi nyakunkba, nagyon büszke vagyok a fiúkra, akik mindent megcsináltak, amit kértem, és mind a pályán, mind a pályán kívül az egyesülethez méltóan viselkedtek.

Csapat tagjai: Einreindhoff Botond, Nagy Patrik, Ender Richárd, Ender Dávid, Fodor Barna, Hunyadvári Ákos, Karáth Dominik, Vandra Máté, Tóth Bence, Steierlein Vilmos, Schafer Árpád, Puskás Bálint, Poharánszki Iván, Patonai Ákos, Pál Szabolcs, Benis Bence

2006 Fiú csapat

Gyévai Iván: Mi kezdtük meg a kupák sorát Gyálon 2020.08.24 és 25. között, ahol két nap alatt, három kiváló mérkőzést játszhattunk.

Kezdésként a Pick Szeged csapatát sikerült gyors játékkal, és a stabil védekezés mögötti jó kapusteljesítménnyel legyőznünk.

Majd következett a házgazda Pler csapata, ahol az első félidőt végig uralva sikerült stabil előnyt kilakítatnunk, azonban az előző mérkőzésen szerzett kisebb, nagyobb sérülések csökkentették a variációink számát, így a fáradtásg és az ellenfél közösen legyőzött minket.

Másnap tudtuk, hogy mivel a Pler legyőzte a Szegedet, nekünk meg kell vernünk a Fradit, hogy miénk lehessen az ezüstérem. Ennek megfelelően, jó hozzáállással és igazi csapatként sikerült a célunkat elérni.

Összességében elégedett vagyok a fiúkkal, becsülettel végigdolgozták az alapozást és érzésem szerint jó állapotban vágunk neki egy igazán nehéz szezonnak.

Csapat tagjai: Balogh Norbert, Csörnyei Regő, Farkas Gergó, Fazekas Máté Kovács Gergő, Gulyás Gergő, Nyers Botond, Patonai Bálint, Pintér Bulcsú, Pintér Koppány, Racskó Máté, Sárközi Ádám, Somogyi Boldizsár, Soós Márk, Pál Szabolcs

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon