ORSZÁGOS 4. AZ U9

Szigetszentmiklóson rendezték meg idén az országos döntőt az U9-es korosztály számára.Mint tudjuk Dabrónaki Marci sérülésével egy nagyon gólerős játékosát vesztette el a csapat, ennek ellenére, nagyon elszáltan indultak a fiúk a döntő helyszínére.

Szombaton kezdtük a küzdelmeket, az első összacsapás a Békéscsaba elleni volt.Gólokban és fordulatokban gazdag mérkőzésen sikerült győznünk.A második meccsen, ami a az Elektromos -Pler elleni volt egy góllal alulmatadtunk.Szerencsénk sem volt, mert többször patogott a labda az ellenfél gólvonalának közelében de valamiért ez nekünk így volt ezen a találkozón megírva.Szerettük volna  már itt eldönteni  a továbbjutást, de mivel ez nem sikerült így „ki-ki „meccset kellett játszani a Győr együttesével.Ezen a találkozón játszott talán legjobban a csapat, ami ÉKI győzelmet ért, és meghozta a továbbjutást.

Vasárnap a négyes döntő résztvevőjeként szálltunk harcba a minnél jobb helyezésért.Nem volt könnyű dolgunk, hiszen a döntőbe kerülésért a PLER alakulatát kellett volna két vállra fektetni.Reálisan nézve az erőviszonyokat ez most túl nagy falat volt a gyermekeknek, sajnos nagy arányú vereséget szenvedtünk.

A bronz meccset a Dabas ellen vívtuk, amelyen nagyon jól kezdtünk de sajnos nem volt elég erő a csapatban, hogy tartsa a jó eredményt. Miután sérülés miatt még egy kulcsjátékosát elvesztette a csapat, sajnos nem sok remény maradt, így a 4. helyen zártuk az ERIMA Bajnokságot.

Az ország 4. csapatának lenni nagy dicsőség,szívből gratulálunk mindenkinek!

A legtöbb gólt a viadalon Fazekas Gergő lőtte így ő lett a torna gólkirálya!Szép volt Geri, gratulálunk!

 

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon