Mesterek és tanítványok sikere a Ferenczy-kupán

Az Éles Kézisuli az idei év utolsó tornáján vett részt Budapesten az Angyalföldi SI szervezése által megrendezésre kerülő Ferenczy-kupán. Egyesületünk 7 csapattal nevezett a tornára.

Egyesületünk legidősebb korosztálya a 2001-es születésű fiaink az idei Ferenczy-kupán a két évvel idősebbeknek kiírt kategóriába nevezett erőfelmérés céljából. A fiúk  a csoportmeccseken kiváló és helyenként ötletes játékot produkáltak. Megérdemelt győzelmet arattak a XVI.ker a PLER és a KSI csapatai ellen. Az elődöntőben, illetve a bronzéremért való küzdelemben a fáradtság jelei mutatkoztak, így végül a 4. helyezést sikerült elérniük,ami rendkívül jó eredménynek számít.
edző: Tombor Csaba, Éles József

Tombor Csaba: Összességében elégedetten távozhattunk a tornáról.Mind védekezésben mind támadásban tudásunk felett játszottunk és így sikerült eltüntetni azt a fizikumbeli különbséget ami súlyban és magasságban jelentkezett. Nagyon bíztató hogy felvesszük a versenyt a két évvel idősebbek között. Technikailag előttük járunk, a gyorsindítások mennyisége is megfelelő volt. Amit hiányosságként említhetek , az a fegyelem és figyelem hiánya volt a mezőnyben, és a kapuban is, valamint az hogy a pad nem él együtt a játékkal.

 

Szép volt fiúk! Így tovább! Hajrá ÉKI!!!!!!!!!

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon