Kanyó Memorial emléktorna – FU18

Augusztus 24-27. között rendezték meg Tatán a Kanyó Memorialt. Európa egyik legnívósabb utánpótlás kézilabdatornáján két utánpótlás csapattal is képviselte magát klubunk. Az Éles KISE U18 mellett, a Veszprémi KKFT U18 is megmérettette magát az eseményen. A torna két csoportra osztva kezdődött és a csoportmeccsek lejátszása után alakult ki a döntők és helyosztók mezőnye.

„A” csoport:

Veszprémi KKFT, Elverum, NEKA, Fivers Wien

Csoportkör eredmények: 

Fivers Wien – VKKFT 33-26

VKKFT – Elverum 14-28

NEKA – VKKFT 24-21

Veszprémi KKFT játékosai: Szentgyörgyi Ábel, Gyurovszki Márk, Herczeg Tamás, Bodor Bulcsú, Nagy Dániel, Puskás Gergő, Győrfi Patrik, Csajági Álmos, Habda Bence, Tolnai Gellért, Kuti Zoltán, Patonai Ákos, Sulyok Máté, Németh Levente, Szili Ádám, Skoda Koppány, Tupcsia Márk, Vojnity Márton, Horesta Dániel, Szili Ákos, Hirt Zsombir, Herczeg Dominik, Halmos Bálint
Vezetőedző: Bonyhádi Tibor 

Kép: Kanyó Memorial

„B” csoport:

Éles-KISE , RK Zagreb, Pick Szeged, Silkeborg, BFKA Veszprém

Csoportkör eredmények: 

Éles-KISE – Pick Szeged 27-30

Éles-KISE – RK Zagreb 14-32

Silkeborg – Éles-KISE 31-16

BFKA Veszprém – Éles-KISE 35-20

Éles-KISE játékosai: Bódi Balázs, Ender Dávid, Ender Richárd, Gáncs-Pető Levente, Katona Bálint, Kovács Benedek Ádám, Kreisz Gergő, Kulcsár Máté, Major Ákos Áron, Mórocz Milán, Reikort János Vilmos, Steierlein Vilmos, Sülye Benjamin Gábor, Szentgyörgyi Zsombor, Tóth Bence Szabolcs, Urbán Tamás, Wágner Levente
Vezetőedző: Varjú Péter 

Kép: Kanyó Memorial

A tornát a dán Silkeborg csapata nyerte az RK Zagreb fiataljait legyőzve, míg a bronzérmet az Elverum játétékosai kapták, miután a harmadik helyért folytatott mérkőzésen legyőzték a Nekát.

Bonyhádi Tibor a Veszprémi KKFT vezetőedzője értékelt a torna után

„Jó célt szolgált ez a három mérkőzés az idősebb korosztályban. Dolgozunk tovább keményen, és a héten már elkezdődnek a bajnokságok. Kíváncsian várom az idén, hogy mit tudunk elérni az U18. I. osztályában két évvel fiatalabbként.”

Gratulálunk utánpótlás csapatainknak a tornán való részvételért!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon