Irányítóink bemutatkozása

Irányítói poszton is igen tehetséges játékosaink vannak, közülük négyen Európa liga mérkőzésen is kerettagok. Köztük a Szatmári ikerpárral, akik közül Bence az egyik legeredményesebb ifjúsági korú játékosunkként már több gólt is lőtt a második számú európai kupasorozatban. Legfiatalabb játékosunk a 16 éves Fazekas Máté pedig az őszi szezonban csatlakozott hozzánk.

Szatmári Sándor (csapatkapitány)

Pécsett születtem 2003. április 16-án. Nagykanizsáról származom ott is kezdtem el kézilabdázni 2013-ban, amit egyszerre csináltam a focival. Szüleimmel jártam Csurgó meccsekre, innen tetszett meg a kézilabda. 

Voltam ÉKI táborban és ott figyeltek fel ránk Bencével, majd elhívtak abban az évben a CELL-CUP-ra és azóta itt vagyok Veszprémben testvéremmel együtt. Az idei évtől látom el a csapatkapitányi feladatokat a csapatnál.

Szabadidőmben szeretek  kosárlabdázni nyáron röplabdázni a strandon.  Barátnőmmel, barátaimmal töltöm az időmet. 

Giannis Antetokounmpo és Luka Doncic a példaképeim.


Szatmári Bence

Pécsen születtem, 2012-ben kezdtem el kézilabdázni Nagykanizsán, ott kettő évet voltam, azóta itt játszom a Veszprémi KKFT csapatában. Minden eredményemet és a tudásom nagy részét itt szereztem.

Legfőbb célom minél magasabb szintre eljutni a kézilabdában, amihez egy nagy lehetőséget kaptam, próbálok élni a lehetőséggel és a bizalommal!
Szabadidőm nagyrészt a barátaimmal és a családommal töltöm.


Fercsik Dániel

2004-ben születtem Veszprémben. Általános iskola első osztályába kezdtem kézilabdázni a Rózsa iskolába. Első év végén az Éles Kézisuliban táboroztam majd szeptembertől már a kézi suli edzéseire jártam.

Ez a 11. szezonom! Az edzőim minden poszton kipróbáltak. Voltam kezdetben kapus, majd beálló, balszélső… ballövő- írányító. Lehetőségem volt sok edzővel dolgozni, így sok mindent tanulhattam. Sikereim közül kiemelném a válogatottságot, valamint a fejlődést amin az évek alatt keresztül mentem! Szabadidőmben szeretek teniszezni, barátokkal lenni, utazni, a kutyámmal foglalkozni.

Dani szerény, de nem hagyhatjuk szó nélkül az Ifjúsági Európa-bajnoki 4. helyezését, amit 2022-ben ért el a válogatott csapattal.


Szucsik Benedek

2004 október 14-én születtem Gyöngyösön. Itt is kezdtem el kézilabdázni 6 éves koromban.  Régóta hívnak Veszprémbe, de most éreztem úgy, hogy itt az ideje idejönni.

Szabadidőmben szeretek otthon lenni a családdal és a barátaimmal. Példaképem nincsen, minden posztomon lévő játékostól próbálok tanulni.


Fazekas Máté

2006. szeptember 14-én születtem Gummersbach-ba. Kézilabdás családba születtem, de először inkább rúgni szerettem a labdát, így fociztam is.

Végül a kézi nyert és nyolc éves korom óta rendszeresen az életem része. Szabadidőmbe szeretek a barátaimmal és a családommal lenni.

Példaképem Mikkel Hansen.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon