Ferenczy Kupa értékelés

  Ferenczy Kupa Értékelés!

 A 2011 -es év utolsó tornáján sem szégyenkezhettünk.Kezdenénk a legkisebbekkel.Az U 9-es csapatunk a torna első napján nem szenvedett vereséget senkitől,de rutinos sok tornát megjárt csapatként tudtuk, hogy a neheze még igencsak hátra van.Vasárnap az elődöntőben egy méltó ellenféltől 1 gólos vereséget szenvedtünk.Szomorúak voltunk,hiszen talán egy hónappal ezelőtt még többgólos győzelmet arattunk a Tata ellen,bár már akkor is láttuk hogy ők is nagyon ütős kis csapattá értek össze..De se baj a labda gömbölyű ,egyszer lent máskor fent . Dolgozunk tovább,és a legközelebbi tornán ismét összemérjük tudásunkat.
Az U11-12 -es korosztályban 2 csapattal indultunk.A 99 es A csapat a torna 2. helyét,ugyanebben a korcsoportban a 2000-ek a torna 4.helyén végeztek.Sajnos az első félidőben kiosztott piros lap megpecsételte sorsunkat,de ettől függetlenül a hazai csapat megérdemelten nyerte a Tornát.
AzU13-14 es korosztályban indult csapatunkat csak U13 as játékosok alkották,így elmondható hogy ők is szépen helyt álltak az idősebbek között.A Torna 6.helyén végeztek.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon