Félévi értékelő
[lány csapatok]

Egyesületünkben nem csak fiúk versenyeznek. Az idei szezonban két csapat is képviseli az Éles Kézisulit a lány vonalon.

U11

Az U11-es kislány csapatunk igazából most formálódik. Sokan még csak most ismerkednek komolyabban a sportággal. Az edzéseken, meccseken visszatükröződik, hogy a kislányok mennyire szeretik ezt a sportágat játszani, annak ellenére, hogy még nagyon elején járunk az útnak sok fejlődés tapasztalható.

A bajnokságban vannak már nyertes meccsek is, de ennél sokkal fontosabb, hogy a technikai elemeket „élesben” gyakoroljuk.Sok munka vár még ránk, de mindenképpen biztató a fejlődés és a példás hozzáállás.

Serdülő

A 2019-20-as szezonban a lányok a saját korosztály mellett, magasabb korosztályban a Serdülők között is versenyeznek, amivel az a célunk, hogy az idősebb, erősebb ellenfelek ellen erősödjenek, tanuljanak a gyerekek.

A magasabb korosztályban való versenyzésnek, a sok vereség ellenére megvan az eredménye, mert a saját korcsoportjukban a lányok kiemelkedően szerepelnek. Fontosnak érzem, hogy a csapat türelmesen várja az elvégzett munka gyümölcsét, mentálisan a vereségeket is fel kell dolgozniuk, annak tükrében, hogy ez a gyakorlást es a fejlődést szolgálja.

Egyénileg sok előre mutató jel van a fejlődés tekintetében a jövőre nézve.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon