Félévi értékelő [gyermekbajnokság]

Az őszi szezon végeztével edzőink visszatekintettek az elmúlt időszakra és mérleget vontak csapatuk teljesítményéről.

Ebben a bejegyzésben a gyermekbajnokságban résztvevő csapatanink értékelését olvashatjátok, U11-es korosztálytól egészen U15-ig.

U11

Szedlák Nikolett: Az idei szezonban a csapatot két korosztályban versenyeztetjük, annak érdekében, hogy minél több mérkőzésen tudjuk gyakorolni az edzésen elsajátított technikai elemeket.

A gyerekeket dicséret illeti mert az idősebbek között is szépen helyt állnak. Fontos feladatunk, ebben az életszakaszban, hogy a gyerekek élvezzék a játékot, kialakuljon a sportág iránti motiváció. Úgy gondolom, hogy lelkes, ügyes társaság jött össze, akik sokra hivatottak.

U12

Bonyhádi Tibor: Elmúlt félév munkájával nagyon elégedett vagyok, jól dolgoznak a srácok. Augusztusban amikor elkezdtük a munkát célkitűzésem az volt, hogy mind fizikálisan, mind technikailag előrébb lépjünk az elmúlt évhez képest.

Úgy érzem ezekben sikerült is fejlődni, viszont amiben meglepően sokat fejlődtünk az a védekezés. Saját korosztályunkhoz képest ebben nagyon kiemelkedünk.

Két bajnokságban szerepelünk U12-ben és U13-ban. A saját bajnokságunkban, U12-ben, 8 mérkőzést játszottunk le, ebből 7-et megnyertünk, egyszer kaptunk ki. Egy évvel idősebbek között 10 mérkőzést játszottunk le, ebből 4-et megnyertünk, hatszor kikaptunk. Itt már az egy év korkülönbség nagyon sokat számít, fizikálisan és gyorsaságban is. Amit szeretnék elérni, hogy május végére az U13-ban jobban helytálljunk, U12-ben pedig tovább meneteljünk és fejlődjünk.

Összefoglalva a félévet: mindenkivel elégedett vagyok, ahogy az edzés munkával és a hozzáállással is.  

U13

Fehér Gergő: .Idén is jó döntésnek bizonyult elindulnunk az idősebb korosztályban is, hiszen míg az U13-ban néhol nagy különbségek vannak a csapatok között, addig az egyel idősebbek között szinte minden egyes meccsen komolyan meg kellett küzdenünk a győzelmekért. Ráadásul küzdelmeink rendszerint eredményesek voltak, hiszen a két korosztályban összesen lejátszott 19 meccsből 18 alkalommal győztesként hagytuk el a pályát.

Az edzéseken a fiúk jó hangulatban, de folyamatosan keményen, jó hozzáállással dolgoznak, fejlődésük érdekében. Ugyanezt a mentalitást láthattuk viszont a meccseken is, ahol nem egy meccset hátrányból sikerült megfordítani.

Szerencsére a srácok is kezdik érteni, hogy kemény munkával lehet elérni eredményeket. Reményeim szerint ennek megfelelően tudjuk folytatni a munkát a második félévben is.

U14

Gyévai Iván: Nagy reményekkel vágtunk neki a szezonnak, és ugyan néhány mérkőzésen nem tudtunk kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, hiszen hol a védekezés, hol a támadás volt kevésbé eredményes, az alapszakaszt sikerült veretlenül megnyerni.

Sajnos a felsőházi rájátszás első mérkőzésén teljesítményünk elmaradt a várakozásoktól. Ennek ellenére vannak biztató jelek,a gyermekek szorgalmasan gyakorolnak és próbáljuk javítani a hibákat.

Büszkeség, hogy több játékosunk is stabilan megállja a helyet a felsőbb korosztályokban is. Összességében elmondható, a csapatban még rengeteg potenciál van aminek kiaknázásán gőzerővel dolgozunk.

U15

Kovács István: Felemás őszt zárt a korosztály a három bajnokságban. A korosztályos MKSZ Gyermekbajnokságban nem jól indult a felsőházi rájátszás. A serdülő I. osztályban szépen menetelnek fiataljaink. Míg a több játék lehetőség miatt indított serdülő II. osztályban a kezdeti jó teljesítményünk ingadozóvá vált.

7 játékos a korosztályból az idősebb serdülő I. osztályban szerepelt. Ahol 13 mérkőzést játszottak és a tabella 7. helyén állnak. Ez egy nagyon szép eredmény és remélhetően ugyan ilyen jól szerepelnek a tavaszi fordulókban is.

Reméljük, hogy csapataink és edzőik az első félévhez hasonlóan, lelkesen folytatják a szezont, és a tavasz is tele lesz szép ÉKI-s sikerekkel. 

Sok sikert! Hajrá ÉKI!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon