Félévi értékelő
[felnőtt csapat]

Felnőtt csapatunk az NB1/B nyugati csoportjában szerepel az idén. A fiatalokkal teletűzdelt csapat nagyon keményen dolgozott egész ősszel, aminek az eredménye szemmel látható, a pályán mutatott játékon és a tabellán is. 

11 mérkőzés után 10 győzelemmel és 1 vereséggel a tabella 1. helyéről várja a folytatást a VKKFT. 

 

 Tombor Csaba, vezetőedző értékelése: A júniusi keret kialakításnál a tervünk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan fiatal ambiciózus csapatot, akik később magasabb szinten is megállják a helyüket a sportágban. A tavalyi kerethez képest csupán 4 felnőtt korú játékos maradt. A csapat gerince a saját utánpótlásra épült. 

A vezetőség előzetes elvárása a gárda felé, a biztos bent maradás kivívása volt. Ezt a játékosok maximálisan teljesítették. A fiatalok beépítése jó ütembe halad. A tavalyihoz képest egyénileg és csapatszinten is előre léptünk.

A csapat tagjai: Miklós Gergő, Ágoston Áron, Hári Levente, Seregi Mátyás, Éles Benedek, Fazekas Gergő, Szép Milán, Szmetán Máté, Szmetán Péter, Bugyáki Dávid, Szeitl László, Somogyi Bálint, Radvánszki Zsolt, Füleki Áron, Boros Balázs, Barta Bence, Tóth Márton, Szász Zsolt Gergő, Kristóf Mátyás

Vezetőedző:Tombor Csaba

Stáb további tagjai: Kovács György, Szatmári János, Nagy Gábor, Elek László, Keresztúri Anikó​

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás itt: facebook
Megosztás Facebookon