Eredmények a hétvégi Erima fordulóról!

2012.03.23-25-ig több ÉKI érdekeltségű fordulót rendeztek az Erima gyermekbajnokságban. Pénteken Várpalotán az Éki „A” csapata 1. helyen jutott tovább az országos elődöntőbe. „B” csapatunk a 3. helyezéssel elbúcsúzott a további szerepléstől. Mindkét csapatunknak gratulálunk!!!

Szombaton a Deák Iskolában az U8 as „A” csapat szintén megszerezte az 1. helyet. Az ÉKI U8 „B” nem tudott továbbjutó helyen végezni. 3. helyen zártak. Mindkét csapatot dícséret illeti. Szép volt fiúk!!!!!!

Vasárnap Szentgotthárdon és Pécsett is nagy” ÉKI” bravúr született. Az U11-ben megrendezett Erima Régió Döntőjében az „A” csapat a várakozásoknak megfelelően 1. helyen végzett. A meglepetést a „B” csapat okozta aki kiharcolta az országos elődöntőbe jutást. Innentől azonban a csapatokban lesznek változások, a minél sikeresebb további szereplés érdekében. Az edzők fogják a gyerekeket a további Erima szereplésről tájékoztatni. Mivel csapatainkat összevonjuk, így a Dunaújvárosnak engedtük át a továbbjutás lehetőségét.

Az U13-as mezőnyben több rendkívül erős csapat mérte össze tudását. Szenzációs  kapusteljesítményeknek, és győzni akarásuknak köszönhetően a fiúk 2. helyen az országos döntőbe jutottak.  Ez a csapat még formálódó stádiumban van, de ezzel a továbbjutással hatalmas lökést kaptak a gyerekek a további célok megvalósításához. Gratulálunk mindenkinek!!!!!!! Hajrá ÉKI!!!!!!!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon