Egyértelmű volt a fölényük

Komoly játékerőt képviselt az Éles Kézilabda Iskola SE korosztályos csapata az Erima gyermekbajnokság csoportkörében, a mindenütt nagy motivációval pályára lépett fiatalok makulátlan mérleggel jutottak a középdöntőbe.
FU14  I. osztály. Nyugat, D-csoport, végeredmény: 1. Éles Kézilabda Iskola SE 20 pont, 2. Grundfos Tatabánya KC 12 (a velük vívott mérkőzéseink: 20-19; 29-18), 3. SZESE Győr 12 (29-20; 24-17), 4. Alsóörsért Közalapítvány 8 (32-13; 28-14), 5. Tatai AC 7 (38-11; 35-22), 6. Telekom Veszprém 1 (30-8, 30-13). A lejátszott hat derbin a mieink legjobb gólszerzői: 1. Milkovics Milán 46 találat, 2. Szabó Boldizsár 42, 3. Sisa Rajmund 35.
Mint az eredményekből is kitűnik, Kovács György edző együttesével szemben ősszel nehéz volt ellenszert találni, a blokkjukban egyértelmű fölényt mutattak: pontot sem vesztettek, a gólkülönbségük plusz száznegyvenes volt, míg a második helyezetté tizenegy. A jól felkészített gárda kiváló csapatszellemről tett tanúbizonyságot, uralták a fellépéseiket, remekül kihasználták az erősségeiket, megbosszulták a másik oldalak hibáit, megvalósították a taktikai elképzeléseiket és nem pazaroltak energiát felesleges dolgokra. A középdöntőbe a nyugati C- és D-csoport első három helyezettje került, s oda a felek magukkal viszik a korábbi paramétereiket (…keleten éppen így fest a helyzet). Ennek köszönhetően a hazánk tizenkét legjobb alakulata közé jutott Éles KISE négy ponttal és összesítésben egypontos előnnyel várja az újabb csatározásokat, ahol az FTC KN Kft. I., a Budaörs Handball és a Pénzügyőr SE lesz a riválisuk. Az országos fináléba keletről és nyugatról az első három vált jegyet.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon