Cell Cup 2012-értékelés

Már hagyomány egyesületünknél, hogy a kézilabdás idényt mindig a nemzetközi Cell -Cup fesztiválon való részvétellel kezdjük. Idén sem volt ez másként, az egyhetes edzőtábort követően négy csapatunkkal vágtunk bele a küzdelmekbe.
A legkisebbek több újdonsággal találkoztak a tornán.Ez volt életük első olyan tornája ahol a komplett korosztály játszott nagypályán bőrlabdával.Először irányította őket Szedlák Nikolett, akinek külön gratulálunk a nagyon sikeres bemutatkozáshoz. A kicsik minden mérkőzésüket meggyőzően nyerték, megérdemelten lettek az U10 bajnokai!
Az U12-és csapatnak azért akadtak izgalmas mérkőzései a verseny alatt.Volt, hogy csak egy góllal nyertek, de valaki mindig a vállára vette a terheket amikor nagyon kellett.Kurucz Máté sajnos sérülése miatt nem tudott tovább a csapatának segíteni, az ő játéka nagyon hiányzott.Örömteli azonban, hogy Becski Lambert kiválóan beilleszkedett hozzánk,örülünk, hogy az ÉKI soraiban tudhatjuk a remek játékost!
A korosztály szintén a dobogó legfelsőbb fokára állhatott, gratulálunk fiúk!
Az U14-Ben két csapatot indítottunk. A „B”jelű gárdát csak dícséret illeti, nagyon nagyot küzdöttek, sajnos kissé szerencsétlenül a 4. helyen zárták a csoportkört. Több a korosztálynál fiatalabb versenyzőnk bizonyította, hogy nagyon jó játékos, szakmailag sokat tudtunk profitálni a meccsekből.A végén a gyerekek a 23 csapatból a  13. helyen végeztek.
A megszerzett ezüstérem dacára az ÉKI U14 „A” csapatára vagyunk a legbüszkébbek.A csoportmeccseket kiváló játékkal megnyerve, érkezhettek a srácok az Arénába az Alsóörs elleni döntő ütközetére. Sajnos kevés helyi arcot láttunk az ellenfél játékosai között, eddig az ország más csapataiból megismert kézisek válogatottjával kellett meccselnünk.A hatalmas fizikai fölény ellenére fiaink dícséretesen helytálltak, nagyon nagy gratuláció illeti őket, nekünk az ő érmük nagyon fényesen csillog!
Köszönjük edzőknek, szülőknek, szimpatizánsoknak a részvételt, nélkületek a sikerek nem jöhetnének létre!
Külön gratulálunk a különdíjasoknak:
Koszorús Simon U 10 legjobb játékos

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon