A kicsi lányok 7. helyen végeztek a Cell-Kupán

Április 19-20-21.-én rendezték meg az Erima Gyermekbajnokság döntőjét az U13-as korosztály számára.A Török Lajos és Éles József vezette csapat, már egész héten lázasan készült a megmérettetésre, edzésekkel, közös összetertó programmal hangolódtak a srácok.
A pénteki napon a gyengébbik arcát mutatta a csapat.A Kecskemét ellen nagyon akadozott a játékunk, nehezen találtunk magunkra , de a végén mi jöttünk le győztesen a pályáról.
A Szeged csapata hatalmas fizikai fölényének is köszönhetően, a mienknél lényegesebben gólerősebb játékklal nyert ellenünk a délutáni meccsen.Ez a vereség nagyon lehangolta a fiúkat, kissé aggódtunk , hogy sikerül másnapra egy jobb formát előhozni.
Szombaton egy sokkal szebb nap virradt ÉKI szempontból mert a nagy rivális Dózsa legyőzésével már a 4 között tudhattuk magunkat.
A Honvédot kellett volna megcsípni ahhoz, hogy döntőt játszhassunk. A mérkőzés nagy részében nagyon jól kézilabdáztunk, de a végére sajnos becsúsztak olyan hibák amit az ellenfél büntetett így ők kerültek a döntőbe.
Vasárnap a Március 15-i sportcsarnokban rendezték a mérkőzésket.A meccsen olyan plusz energiák szabadultak fel a srácokból, hogy öröm volt nézni, hogy szinte az első perctől az utolsóig, kiváló csapatmunkával harcoltak az éremért!Sok szülő és ÉKI-s barát szurkolt nekik, hogy végül egy nagyon szép eredménnyel zárhassák az egész éves munkát!Ami külön öröm számunkra, hogy a veszprémhez kötődő három csapat közül (Dózsa, Alsóörs, ÉKI) mi lettünk a torna legeredményesebb alakulata.

A meccs lefújása után hatalmas eufória szakadt fel mindenkiből, előkerült a kölyökpezsgő és együtt ünnepeltük a nekünk oly szépen csillogó BRONZÉRMET!

Mindenkinek gratulálunk!!!!!
Hajrá ÉKI , Hajrá 2000!!!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon