Balszélsőink bemutatkozása

Mérkőzésről-mérkőzésre kiváló teljesítményt nyújtanak balszélsőink, akik a gólok termeléséből is aktívan kiveszik a részüket. Köztük Farkas Máté, egyik legfiatalabb játékosunk, aki a felnőtt NB2-es mezőnyben is a legjobb 10 góllövő között van. Ismerkedjünk meg velük közelebbről.

Fink Radó Zalán

Budapesten születtem 2004 ben. 7-8 év focizás után az egyik barátom ajánlotta fel, hogy menjek le Dunaújvárosba egy edzésre és próbáljam ki ezt a sportágat. Ez úgy nagyjábol 6-7 éve történt és azóta is szeretettel űzöm a kézilabdát.

Ha tehetem szabadidőmben szívesen eljárok horgászni, akár egyedül, akar pedig apukámmal.

Nincsen egy kifejezett példaképem, akire azt tudnám mondani hogy miatta csinálom amit csinálok, és olyan akarok lenni mint ő. Saját magam motivál arra, hogy jobb tudjak lenni, mint a riválisaim. Egyetlen mindennapi célom van, az pedig az, hogy mindig próbáljak még jobban teljesíteni, mint mások.


Farkas Máté

Én 2005. december 18-án születtem Veszprémben, nemrég lettem 17 éves és lassan 9 éve kézilabdázom. A kezdetek óta itt játszom az Éles Kézisulinál.

Eleinte három sportot is űztem egyszerre, a kézilabda mellett az úszást és a focit is, viszont egy idő után már nem tudtam őket egyszerre csinálni, ezért kénytelen voltam választani egyet, ami végül a kézilabda lett. A mai napig tudom, hogy ez volt a legjobb döntés és egyáltalán nem bántam meg.

Szabadidőmben szeretek a barátokkal, családdal lenni és legfőképpen kikapcsolódni.

Mindezek mellett nekem úgy kifejezett példaképem nincsen, mivel én az összes nagy sportemberre felnézek, legyen akár kézilabda vagy bármi más sport, mivel ők a a tehetségükkel és mentalitásukkal együttvéve jutottak el oda ahova, és ezért a többségük példakép a fiatalság számára.


Hevér László

Budapesten születtem 2003. június 30-án. Általános iskolás voltam amikor bejött az életembe a kézilabda. 7-8 éves lehettem kb. 

Előző csapatom a Ferencváros volt, ott kezdtem el kézilabdázni. 6 év után váltottam először klubbot és azóta is a VKKFT- nél játszom. Ez az 5. évem Veszprémben.

Szabadidőmben szeretek focizni és társasozni. 

Példaképem Ronaldo.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon