2003-as lányaink 4.helyen végeztek az Üstökös-Kupán


Az Üstökös-Kupán U11-es kislányinkat is megméretettük. Sajnos két  nagyon szoros meccsen lányaink nem szereztek pontot , így az eredményhirdetésen nem tudtak dobogóra állni.Nem baj csajok, legközelebb sikerülni fog. Hajrá ÉKI!


Kezdjük egy kis történelmi áttekintéssel….
Két éve, bajnokként jöttünk haza Gyöngyösről, tavaly Békésen kikaptunk a Békéstől 1 góllal a döntőben így ezüsérmesként zártuk  a bajnokságot. Idén ismét visszatértünk a bajnoki címünk megszerzésének helyszínére ami jó ómennek bizonyult.
Csoportunk nem volt könnyű, szombaton a Dabassal kezdtünk, ami a nap legkönnyebb meccsének volt mondható,ráhangolódó játékkal 22-15-re nyertünk. A következő a házigazda ellen, már jóval nagyobb kiihívásnak ígérkezett, szerencsére tudtuk a taktikai, technikai fegyelmezett játékot tartani aminek erdménye egy meggyőző hat gólos győzelem lett . A szombati nap legnehezebb meccse délután jött el, a címvédő  ellen, amit 22-15-re nyertünk, nagyon szép összeszedett játékkal,így biztosítva   a helyünket az elődöntőbe.
Másnap reggel a Debrecen várt ránk, akit meglepő fölénnyel 24-7-re vertünk meg. A másik ágon a Békés jutott a döntőbe, így ismét a nagy rivális ellen ellen küzdhettünk a bajnoki címért. Tudtuk nem lesz könnyű, annak ellenére, hogy szombaton nagy fölénnyel nyertünk.” A Békés nagyon jó, de mi jobbak vagyunk, Bajnoknak kell lennünk, ennyi munka, hiba nélküli mérleg, NYERNI kell!!!!”-ezek a gondolatok jártak a csapattagok , edzők, szülők fejében.
A  3. percben már hárommal vezett az ellenfél mikor végre mi is a hálóba találtunk. A félidőben az eredményjelző még mindig  9-7 -es békési előnyt mutatott. A Csapat küzdeni tudásból is jelesre vizsgázott a fiúk az utolsó tartalákaikat mozgósítva megszerezték az ÉKI 2. Országos Aranyérmét,legyőzték a címvédőt!!!
A legjobbak között is vannak legjobbak, gratulálunk Papp Krisztiánnak a GÓLKIRÁLYI címhez!
Nagyon büszkék vagyunk a csapatra!Gratulálunk mindenkinek!!!
HAJRÁ ÉKI

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon