AZ U10 DIADALA

„A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá”

Az ÉKI 2002-es korosztálya május 18-19-én játszotta Balatonfüreden az országos döntőt! Nagyon szorgalmasan dolgoztak a gyermekek egész évben , a döntő előtti napokban már tapintható volt a feszültség, hogy vajon mire lesz ez elég…A balatonfüredi Sportcsarnok kiváló helyszín volt, nagyon jól érezhette magát minden versenyző a Balaton partján.

Szombaton a Dózsa ellen kezdtünk, egy sportszerű  mérkőzésen hoztuk a „kötelezőt” legyőztük a veszprémi riválisunkat. A következő lépés az Elektromos  együttese volt, ezt az akadályt is sikerrel vették a fiaink. A nap harmadik meccse az FTC-PLER elleni volt, amely mindig különleges számunkra hiszen rendszeresen szoros küzdelmek után billen a mérleg hol ide, hol oda. Ezúttal döntetlen lett a végeredmény , ami nekünk a csoport második helyét jelentette.

A négyes döntő napján nagyon elszántan érkeztek a fiúk és az edzők a helyszínre. Ahhoz, hogy a himnusz nekünk szólhasson  még várt ránk egy sorsdöntő ütközet.A Tata csapata ellen kellett bizonyítani, ami remekül sikerült .A pályát magabiztos, nagyarányú győzelemmel hagytuk el, ami jót tett a csapat önbizalmának.

A címvédő is megnyerte a meccsét a döntőbe jutásért így ismételte magát a tavalyi forgatókönyv a két döntős csapat az ÉKI és az FTC-PLER lett. A mérkőzés nagyon sportszerű, fordulatos volt, szép megoldások voltak mindkét oldalon.A végén azonban az ÉLES KÉZISULI diadalmaskodott,az U10-es tanítványaink az ország legjobbjai lettek!Szülők, szurkolók osztoztak a gyermekek örömében, gyönyörű pillanatokat éltek át együtt! Nagyon pozitív volt ahogy a különböző csapatokhoz tartozó gyermekek a meccsek lefújása után együtt játszottak,labdáztak, beszélgettek.

 Az ÉKI az arnyérmen kívül egy különdíjnak is örülhetett, Kósa Barnát a legjobb kapusnak választották! Gratulálunk, szép volt Barna!

Az aranyérmes csapatnak szívből gratulálunk,HAJRÁ ÉKI!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon