Az év egyik legfontosabb összecsapása előtt a Serdülő csapatunk

Az idei serdülő bajnokságban nagyon sok fordulatos, tanulságos mérkőzésen van túl csapatunk.

Teljesítményünkre talán a hullámzó jelző a legtalálóbb, hiszen arattak szép győzelmeket és futottak bele olyan vereségbe is ami elkerülhető lett volna.

A tabella élén álló három csapat, a NEKA a Telekom Veszprém és a VKKFT van jelenleg versenyben a bajnoki címért. A NEKA elleni szeptemberi összecsapásunk álomrajtnak volt mondható. A találkozót kilenc góllal nyertük meg, számunkra talán ez volt az idei szezon eddig mutatott legjobb produkciója.

Októberben a Budaörs ellen csapatunk döntetlent (26-26) ért el, innentől kezdve tudtuk, hogy javítanunk kell riválisaink ellen ha be akarjuk biztosítani a döntőbe jutást.

Decemberben következett a Telekom elleni összecsapás, melyen kiélezett küzdelemben ugyan de győztesként hagyta el a pályát a VKKFT gárdája (27-28).

Február elején utazott az alakulat Balatonboglárra, ahol sajnos annak ellenére, hogy többször is vezettünk a mérkőzésen nem tudtuk a magunk javára fordítani a végeredményt, így értékes két pontot hagytunk az akadémistáknál.

A múlt héten Veszprémben zajló Telekom-NEKA összecsapás NEKA győzelmet hozott, ami a korábbi mérkőzések alapján kissé meglepetés volt. Nekünk ez az eredmény azt jelenti, hogy a 2019. május 9-én megrendezésre kerülő Telekom -VKKFT helyi rangadón nyernünk kell, ha versenyben akarunk maradni a bajnoki címért. 

Minden buzdításra szükség van, gyertek szurkoljatok CSAPATUNKNAK!

HAJRÁ VKKFT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon