Az ÉKI ragyogó aranyai a hétvégéről

Az Éles Kézisuli 4 korosztállyal vett részt a Szentesi Kézilabda Fesztiválon. Az ott töltött 3 nap a kézisuli számára eredményes volt, hiszen vasárnap 3 csapatáért is döntőben izgulhatott. Kezdjük a legkisebbekkel  (U8). A győri torna után most Viki néni egy csapatként tesztelte játkosai tudását, amivel az  1. helyen végeztek. Az U8-as kategória gólkirálya Kalocsai Péter. Gratulálunk Peti! Szép volt fiúk, így tovább!!!!

Az U9-eseink a mostoha pályakörülmények és a változó labdatípus ellenére sem hagyták magukat megzavarni. Az Erima bajnokság fontos erőpróbájaként minden meccsüket magabiztosan megnyerték. 1. helyen végeztek. Az U9 legtechnikásabb játékosa Fazekas Gergő lett. Külön gratulálunk neki is! Szép volt Geri! Hajrá fiúk!! Így tovább!!

Az U10 nyitómeccse a fárasztó utazás után  közvetlenül, rangadónak számított hiszen a szegedi Vörösmarty csapatát legutóbb a Főnix kupán csak hetes párbajjal tudtuk legyőzni. Ezen a tornán kétszer is összemértük erőinket, ami mindkétszer fölényes győzelmet jelentett számunkra. Az U10-es csaptunk is 1. helyen végzett. Az U10 es korosztály gólkirálya Redling Andris lett. Gratulálunk Andriska! Szép volt fiúk!.

A legidősebb U13-as csapatunk sem szégyenkezhetett, hiszen az összes 98 as csapatot magabiztos győzelemmel hagyta maga mögött. Az ő 5. helyük sajnos annak volt köszönhető, hogy 97 es csapatokkal is meg kellett mérkőzniük. A tornára ugyanis 98-as kategóriába lettek nevezve, de sok csapat mondta vissza ezt a korosztályt, ezért összevonták a két korcsoportot. Szép volt fiúk!!

Amíg  a fiaink Szentesen izzadtak, addig Veszprémben a Márc.15. úti  Sportcsarnokban az U12-esek a régió döntő keretében már reggel óta minden idegszálukkal a Dózsa elleni összecsapásra öszpontosították. A fiúk arcán már a bemelegítésnél látszott az elszántság, hiszen a múlt heti vereségük miatt volt mit törleszteni. A mérkőzésen végig az ÉKI akarata dominált, a Dózsásokat felőrőlte az, hogy szinte végig az eredmény után kellett futniuk. Az utolsó másodpercben az eredményjelző 20-11 es állást mutatott, amely a szép számmal kilátogató ÉKI szurkolók hangos elismerését is méltán kivívta. Gratulálunk fiúk nagy diadal volt! Végül, és nem utolsó sorban ismét köszönjük a lelkes szülői támogatást, amely nélkül ezek a sikerek nem jöhetnének létre.

Hajrá ÉKI!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon