A LEGKISEBBEK IS ARANYÉRMESEK

A múlt heti értékelés végén feltett kérdésre 2012.jún.2-3-án válasz született a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban.ARANYÉRMET nyertek az ÉKI legfiatalabb tanítványai, így elmondható, hogy igazán gyönyörű eredményekkel zártuk az Erima bajnokságot.

Az U8 megállíthatatlanul menetelt a döntőig a Szeged, Ózd, Szigatszentmiklós,Tata csapatán keresztül.Az „arany-csatát” a Soroksár együttesével vívtuk.Magabiztosan, gyönyörű játékkal utasítottuk magunk mögé őket, egy pillanatig sem volt kérdésés a meccsen , hogy az ÉKI lesz a korosztály bajnoka.
A hangulat csodálatos volt már szombaton is, a vasárnapi fergetges szurkolást pedig külön köszönjük. Nagyon jó érzés volt együtt ünnepelni a szülőkkel, a más korosztályban játszó barátokkal,edzőkkel!

A különdíjasok között is több ÉKI játékos szerpelt,KALOCSAI PÉTER a LEGJOBB ÉKI JÁTÉKOS, KAISER BÁLINT AZ ERIMA ORSZÁGOS DÖNTŐ LEGJOBB KAPUSA, FAZEKAS GERGŐ  AZ ERIMA ORSZÁGOS DÖNTŐ LEGJOBB JÁTÉKOSA címet érdemelte ki.Szép volt srácok, gratulálunk!

Nagy megtiszteltetés volt, hogy IVÁNCSIK GERGŐ az  MKB Veszprém világválogatott kézilabdázója  is kilátogatott a rendezvényre, és nagyon tetszett neki a kis kézis palánták játéka.

A napot egy közös fotózkodás, és a nagyon finom ÉKI torta zárta.KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK!!!!

HAJRÁ ÉKI

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon