Éles Kézisuli

A legfiatalabb ÉKI palánták eredményei

Az Éles KISE legfiatalabb versenyző csoportja az U9, ahol 2009-es és 2010-es születésű gyerekek edzenek együtt. A fiúk a versenykiírás szerint saját korosztályukban és egyel idősebbek között is játszanak mérkőzéseket.

A saját korosztályos mérkőzéseken, ahol a gyerekek szivacs labdával játszanak, nagyon jól helytálltak, s bár ezeken a meccseken az eredményt nem számolják, úgy gondoljuk sokszor győztesként jöttek le a pályáról. Bátran mondhatjuk, hogy egyénileg és csapat szinten is egy nagyon ügyes és tehetséges csoportról beszélünk.

Az októberi bajnoki rajt óta rengeteget fejlődtek a játékosok. Indokolatlanul soha senki nem hiányzik az edzésekről, ennek is köszönhető a látványos előrelépés, valamint, hogy a figyelem, és a motiváció is egyre inkább jelen van. Az eddigi gyakorlásaink leginkább a cselezés és a védekezés területén mutatnak kimagasló eredményeket. Jó látni, hogy ezek a pici gyerekek csapatként, igazi sportemberként kűzdenek, bátorítják egymást.

Megoszt

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..