A hétvégi fordulón még a virgács is előkerült

Az U14-es Erima Gyermekbajnokság legutóbbi fordulóján bár a  Mikulás már messze járt, de úgy  tűnik magával vitt egy értékes pontot az ÉKI tabellájáról. Fiaink a Várpalota elleni mérkőzésen ugyanis beleszaladtak egy döntetlenbe, ami nem volt  a pakliban. A mérkőzést szinte végig a 2001-es fiúk játszották le. A könnyűnek ígérkező mérkőzésen  nagy részt a fiatalabbak kaptak  lehetőséget, ami azt eredményezte, hogy a mérkőzés hajrájában annyira elveszítették a fonalat, hogy már az idősebb sor sem tudta az eredményt megfordítani. Sok szempontból is tanulságos volt ez a találkozó. Egy megérdemelt fejmosás az öltözőben eredményes volt, így a  következő Dózsa elleni összecsapást már nagy gólkülönbséggel nyerték meg.

Eredmények:

ÉKI-Várpalota    18-18   (11-6)

játékosok:

Karfner, Ágoston, Fenyvesi (2), Kherin, Bendicsek (2), Kövér (5), Kurucz (3), Seregi , Orbán, Csenki (1), Kovács, Kisgyörgy (2), Melnicsuk (2), Szmetán (1)

 

ÉKI- DEVM Kézilabda Akadémia        35-17  (5-19)

Karfner, Ágoston, Júrás (2), Osváth (2), Fenyvesi (4), Kherin, Bendicsek (2), Kövér (3), Kurucz (3), Seregi, Orbán (3), Csenki (6), Kovács (1), Kisgyörgy (4), Melnicsuk (5), Liebhauser

edzők: Zsigmond György, Török Lajos

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon