Éles Kézisuli

A Csapatmunka Diadala

Idén 22.alkalommal került megrendezésre  Szentgotthárdon az Arany-Kupa, ahol az Éles Kézisuli 4 korosztályban nevezett csapatokat. A 2005-ös csapat egy 9-es csoportban mérkőzött, ahol 3 magyar és 6 külföldi együttes szerepelt. A tornán a 3-2-1 es védekezés gyakorlása volt a cél. A döntőben ebből a védekezésből sikerült több labdát szereznie a fiúknak, amiből könnyű gólok születtek. A csapat önzetlen gyors játékának köszönhetően a 2. félidőben már 7 góllal is vezetett. Dícséret illet minden játékost, akik az egész tornán fegyelmezetten és motiváltan játszottak. Ennek is köszönhető hogy az aranyérmet veretlenül szerezték meg a fiúk. A torna legjobb játékosának Fazekas Áront választották! Gratulálunk Áronnak és a csapatnak!

eredmények:   ÉKI-CElJE  22-12, ÉKI- MRK KRKA  25-10, ÉKI- RK RADOVVLJICA  31-7,

ÉKI- GORICA 22-15, ÉKI-PLER  20-15

játékosok:  László Armand (kapus), Farkas Dávid(kapus), Törő Barnabás(kapus), Farkas Máté,Déber Balázs, Takács Kornél, Farkas Gergő, Fazekas Áron, Fazekas Máté, Hajdú Donát, Burai Bence, Molnár András, Lázár Milán, Turcsányi Koch Dominik,Toskosz Hrisztosz,

edző: Gyévai Iván

Gratulálunk a fiúknak! Hajrá ÉKI!! Így tovább!!

 

Megoszt

One Comment

  1. Joni

    2017-03-22 at 09:38

    That’s a knowing answer to a dilficuft question

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..