A 2016-os év utolsó tornája is sikereket tartogatott

Az előző évek hagyományaihoz híven az idei évet is a Ferenczy Kupával zártuk. A tornán 3 csapattal nevezett egyesületünk. A 2003-as gárda az 1 évvel idősebbek között szerepelt U14-es kategóriában. U12-ben vegyes csapatot neveztek, melyben 2004-2005-2006-os születésűek is játszottak. Az U9 es csapat saját korosztályában játszott.

A 2003-as fiúk a csoportjukban  az Elektromos ellen 1 góllal maradtak alul, a Vecsés csapata ellen 16-10-es győzelmet arattak. A Budapest Honvéd csapata ellen 10-16-os vereséggel zártak. A 3. helyért szintén az Elektromos együttesével szálltak ringbe, ami döntetlennel zárult, így 7-es párbaj következett. A végeredmény 25-24-re  sikerült, így fiaink elnyerték a 3. helyért járó bronzérmet. Gratulálunk a fiúknak és edzőjüknek, hiszen remekül helyt álltak az idősebbek között.

edző: Kovács György

Az U12-es kategóriában Gyévai Iván fiai is keményen megküzdöttek ellenfeleikkel. A fiúk szintén az 1 évvel idősebb korosztályban mérették meg magukat. Csupa izgalmas mérkőzést játszottak az U12-es korosztály legjobbjaival, ami egy igazán értékes erőfelmérő volt. A gyerekek végül a 7.helyen zártak. Gratulálunk a csapatnak és edzőjüknek a tisztes helytállásért.

 

Az Éles Kézisuli U9-es kategóriában is nevezett csapatot. Remekül meneteltek a kicsik, egymás után nyerték a meccseket. Összesítésben 2.helyezést értek el, amihez nagyon gratulálunk. Az U9-es kategóriában Tombor Kristófot  választották a legjobb játékosnak. Gratulálunk Kristóf!

edző: Gyévai Iván, Csiki Bence

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon