Cél a bajnoki döntő

Nagy várakozással nézett a 2018/19-es szezon elé az ÉKI 2004-es korosztálya. Az elmúlt év bajnokságában nem talált legyőzőre, és utolsó vereségét is egy külföldi tornán, idősebb korosztály ellen szenvedte el még januárban.

A nyári felkészülésre csapatunk új játékosokkal erősödött, őket nagy szeretettel fogadták be társaik, hamar beilleszkedtek az ÉKI családjába.

A Cell-Kupát és a Kanyó emléktornát is sikerült az első helyen zárni, még különdíjakat is hoztak haza játékosaink.

Az idei évben az U15-ös korosztály első osztályában és a Serdülő 2. osztály nyugati csoportjában versenyez csapatunk. A serdülő korosztályban idősebbek játékosok ellen is lehetőségünk van kipróbálni magunkat, ez remek lehetőséget biztosít a fejlődésre a csapatnak, ahol a sikerhez már az együttes minden tagjától teljes erőbedobásra van szükség.

Az U15-ös bajnokság mindenki számára kiemelt fontosságú, itt tudjuk felmérni, hogy a saját korosztályunkban hol tartunk, és miben kell javulnunk. Itt az országos döntőbe való jutás és ott a minél jobb szereplés a kitűzött cél. A nagy utánpótlás bázisok, mint a Szeged vagy a Fradi hasonló erőt képviselnek, de kupákon, vagy bajnoki mérkőzésen sikerült legyőzni őket, ez reményt adhat a végső siker eléréséhez.

 

edző: Szobol Zsolt

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon