2007-es kis csapatunk aranyba öltöztette az ÉKI karácsonyfáját

Az Éles Kézisuli az idei év utolsó tornáján vett részt Budapesten az Angyalföldi SI szervezése által megrendezésre kerülő  Ferenczy-kupán. Egyesületünk 6 csapattal nevezett a tornára.

Legfiatalabb versenyzőink az U7-es ÉKI-s fiúk a legszebb éremmel ajándékoztak meg bennünket. Az első nap a Szigetszentmiklós KSK  valamint a FTC csapata ellen is magabiztos győzelmet arattak fiaink. A neheze a verseny második napjára maradt, amikor is a Pumukli KUA 2 csapata ellen szoros mérkőzésen ugyan ,de a fiúknak 1 góllal sikerült megverniük ellenfelüket. Csoportgyőztesként a döntőt a Pumukli KUA 1 csapata ellen játszották a gyerekek , akiktől egy korábbi tornán 1 góllal alulmaradtak, ezúttal azonban 4 gólos győzelmet arattak ellenük. A csapat legjobbjának Pál Szabolcsot választották a szervezők. Gratulálunk neki, és a kis csapatnak.

Edző: Gulás Máté

Gulás Máté: Nagyon nagy dícséret illeti a gyerekeket, akik az utolsó pillanatig koncentráltak és küzdöttek. Külön öröm volt számomra hogy végig betartották azokat a taktikai utasításokat, amiket kértem tőlük, így mindenki kifejezetten jó teljesítményt produkált. Gratulálok a gyerekeknek és Gyévai Ivánnak , aki felkészítette őket. Öröm volt ezzel a csapattal dolgozni.

 

Szép volt fiúk! Így tovább!! Hajrá ÉKI!!

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon