2001 VKKFT összefoglaló

A 2001-es csapatunk az idei évben az Éles Kézisuli testvéregyesülete a VKKFT színeiben versenyez. Ez a változás  elsősorban azt a pozitívumot hozta, hogy ez a korosztály 2 külön bajnokságban ( NB II férfi junior, kiemelt Serdülő Bajnokság) is próbára teheti magát, ami jelentősen hozzájárul a gyermekek szakmai fejlődésében. A csapat a fizikai fölény ellenére az NB II junior korosztályban eddig kíváló teljesítményt nyújtott, így a 4. helyet foglalja el pontazonossággal a tabellán. Négy mérkőzésből 3-at győzelemmel zárt.

A kiemelt Serdülő Bajnokságban az 1 évvel idősebbek között indult a csapat. A  reális cél  az első 8-ba kerülés, amivel jogot szerezhet csapatunk a 2017-es kiemelt Serdülő Bajnokság folytatására. Bár jelenleg a tabella 10. helyén állnak, ami egy kicsit fájó  a tekintetben, hogy a Dabas és a Komló együttese elleni győzelem elvárható lett volna.

játékosok: Karfner Ádám (kapus)Balázs Márton (kapus), Hátas Richárd (kapus), Redling András , Szmetán Máté, Melnicsuk Viktor, Orbán Soma, Solcz Ádám, Jurás Áron,Perczel Kristóf, Plank Bence, Kisgyörgy Ádám, Szabó Norbert, Nagy Martin Olivér, Seregi Mátyás, Forgács Kevin,Kovács Bendegúz, Szántó András

edző: Éles József

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztás Facebookon